Digitalni marketing u turizmu

Digitalni marketing u turizmu i ugostiteljstvu

Digitalni marketing u turizmu

Digitalni marketing u turizmu je usluga koja će unaprediti vaše poslovanje. Postaćete vidljivi na društvenim mrežama, vaše usluge će doći do većeg broja korisnika, samim tim će i efekti u prodaji biti veći.

Kafenišem i unapređujem vaš biznis! Pomažem turističkim agencijama, hotelima, restoranima, vinarijama, privatnom smeštaju, turističkim organizacijama i drugim subjektma da unaprede svoje poslovanje. Uz moju uslugu ćete bolje biti pozicionirani na društvenim mrežama i povećaćemo broj pratioca. 

Hajde da iskoristimo prednosti digitala na najbolji mogući način.

Tri faze naše saradnje

Analiza

Analiziramo postojeće stanje i postojeću marketing strategiju. SWOT analiza, SEO analiza, analiza instagram profila, istržaivanje konkurencije, njihove i naše pozicije na google-u na osnovu ključnih reči itd... Analizu vršimo pomoću različitih alata (google analytics, pixel...).

Plan i razvoj

Kada smo dobili sve neophodne informacije na osnovu analize, pristupamo izradi marketing strategije i postavljamo ciljeve. Ne možemo preko noći očekivati vrtoglavi rast i razvij, zato je realno odrediti određene (realne) vremenske rokove za ostvarivanje ciljeva.

implementacija

Treća faza se, takođe, može podeliti u nekoliko faza u početku i u velikoj meri zavisi od prethodne dve faze. Ovo je onaj kreativniji deo saradnje, gde ćemo postavljati kampanje, za vas ću kreirati sadržaj i sve bitne vizuale za digitalni marketing.

O meni

U teoriji i po zvanju sam master turizmolog,  a u praksi turistički vodič i digitalni marketer. Period korone sam iskoristio da naučim osnove digitalnog marketinga i razvio sam profil na instagramu, koji danas broji preko 10K pratilaca. Uz to, organskim rastom dolazim do velikog broja profila. Bez ikakvog oglašavanja sam sebi pronašao nove klijente.

Ukoliko želite iste rezultate, javite mi se! Možete pogledati i moj instagram profil.

Digitalni marketing u turizmu: usluge

Digitalni marketing

Specijalizovan za preduzeća turističke privrede.

Vođenje društvenih mreža

Social Media Manager, Content Creator, Ads Manager...

Delatnost turističkih vodiča

Licencirani turistički vodič sa višegodišnjim iskustvom.

Web dizajn

Jedinstven dizajn, bez gotovih template-a. Kombinacija Elementor + WordPress.

0
    0
    Tvoja korpa
    Tvoja korpa je prazna. Da li želiš da pogledaš nešto od proizvoda?Povratak na kupovinu