O turizmoblogu u par reči

Kafenišem i razvijam tvoj biznis.

O turizmoblogu, preduzetniku, ljubitelju putovanja, dobrih knjiga i ukusne hrane… Hajde da se upoznamo i da vam otkrijem kako sam postao preduzetnik.

Vino Grk

Ko je i šta je turizmoblog?

Modernim jezikom, turizmoblog je agencija za konsalting u turizmu. Preduzetnik sam postao sa ciljem da (prvenstveno ) subjektima u turizmu (agencijama, hotelima, restoranima, vinarijama, turističkim organizacijama…), na jednom mestu ponudim sve usluge neophodne u njihovom poslovanju. Glavne aktivnosti moje preduzetničke firme su usmerene na promociju ponude, vođenju društvenih mreža, kreiranju web prezentacija, ali i informativno vodičkoj službi u turizmu. Ne želim samo da vam prodam uslugu, želim da zajedničkim snagama unapredimo vaš biznis u digitalnom svetu. Zato, hajde prvo da se upoznamo!

Hajde da budemo na ti...

ali prvo da se upoznamo! Ovo je top 3 stvari bez kojih ne znam da funkcionišem:

Porodica i prijatelji

Porodica i prijatelji su oduvek bili moj glavni pokretač i sve sam postigao zahvaljujući njima.

Putovanja

„Nemoj mi reći koliko si obrazovan, reci mi koliko si putovao!“ – Muhamed

Kafa

Svi poslovi se mnogo lakše dogovore i odrade uz šoljicu (ili dve) kafe!

Zaljubljenik u Sloveniju

Ne znam koliko puta sam kročio u Sloveniju, i ne znam koliko puta ću još to poželeti. Jednostavno, za dobre stvari ne postoje ograničenja.

Kofeinski zavisnik

Bez tri kafe dnevno ne funkcionišem (što bih voleo da je i kod tebe slučaj :D). Kafenišem i dok razvijam tvoj biznis.

Turizmoblog

Surovi profesionalac

Ne želim da zvuči pretenciozno, ali klijenti su mi na prvom mestu. Maksimalno se trudim da ispoštujem svaki dogovor (često i više od toga). Ali, ovde ne postoji način da mi verujete, samo da se uverite na ličnom primeru.

O meni

Putnik, avanturista i ljubitelj dobre hrane! Tokom i nakon završenih osnovnih i master studija na Geografskom fakultetu u Beogradu sam sarađivao sa turističkim agencijama, zatim na kratko radio u korporaciji. Tada sam shvatio da velike korporacije nisu za mene i da se tu ne pronalazim. Bilo je teško preseći i krenuti putem na kome sam danas. Da, davno se stvorila želja da postanem preduzetnik, samo što nisam imao jasnu viziju šta bi to moglo biti. A sa druge strane, tu je bio i pritisak (i strah), kako izgleda posao i život preduzetnika u Srbiji.

Oduvek sam znao da je turizam nešto čime bih voleo da se bavim, ali sam tek tokom pandemije otkrio i koja je to sfera turizma koja me zanima. Lagano sam počeo da razvijam svoj blog, zatim dobio prvog klijenta i polako stvarao svoj portfolio. Konačno, 2021. godine su se stvorili svi uslovi za pokretanje preduzetničke firme na koju sam jako ponosan! Istina, nije to bilo lako putovanja, kao što nije ni sada, ali sve vreme na ovom putovanju (koje i dalje traje) sebi ponavljam da „sreća prati hrabre“.

I znate šta?

Mislim da sam se ukrcao na pravi let. Radim posao koji volim, zapravo živim svakog dana svoj posao. Živim san prosečnog Srbija – kancelariju sam smestio na sred dnevne sobe i ne moram „trošiti vreme“ u putu do posla. Na ovaj način sam 24/7 okružen poslom koji volim. Nisam sasvim siguran kada se posao završava, a počinje uživanje, jer se te aktivnosti svakodnevno prožimaju. A kada mi sve to dosadi, tu je posao turističkog vodiča i kancelariju selim u najlepše evropske metropole.

0
    0
    Tvoja korpa
    Tvoja korpa je prazna. Da li želiš da pogledaš nešto od proizvoda?Povratak na kupovinu