Promocija turističke ponude

Sarajevo, ljubavi moja

Promocija turističke ponude

Promocija turističke ponude je ono za šta sam se specijalizovao prethodnih godina. Počeo sam sa svojim instagram profilom i formirao zajednicu ljudi koja voli turizam, putovanja i gastronomiju. Zato što je interakcija dobra sa pratiocima, a profil razvijen, odlučio sam da u svoje poslovanje uvrstim još jednu uslugu – uslugu promovisanja turističke ponude na društvenim mrežama.

Promocija putem društvenih mreža je postala jedna od glavnih alata u promovisanju prirodnih i kulturnih turističkih vrednosti. Turisti na najlakši način prikupljaju informacije upravo putem društvenih mreža. U 2022. godini, digitalni marketing zauzima veoma značajno mesto u promociji svih usluga. Zato je potrebno da vaše usluge promovišete na najbolji mogući način, a ja ću vam pokazati kako!

Ova usluga je namenjena svim subjektima u turizmu (agencijama, hotelima, restoranima, turističkim organizacijama…) koji žele da prošire svoju publiku, dobiju nove korisnike, ali i predstave nove (ili stare) sadržaje koje nude na turističkom tržištu. Obuhvata reklamiranje putem web stranice, e-mail marketinga ili putem instagram profila.

0
Država
0 +
Godina iskustva u turizmu
0 +
Zadovoljnih putnika godišnje

Zbog čega je turizmoblog pravi izbor?

 • 01

  Jedinstven dizajn za promociju vaših usluga. promocija se odvija kroz story & feed.

 • 02

  Promocija usluga putem društvenih mreža, email marketing, web stranice... Usluga je namenjena svim subjektima u turizmu (turističkim agencijama i organizacijama, hotelima, restoranima, privatnom smeštaju...)

 • 03

  Za svaku objavu kreiram poseban copy zasnovan na ličnom iskustvu i iskustvu drugih korisnika. Samo proverene brendove plasiram na svoj "feed".

 • 04

  Cene promocije usluga su prilagođene i malim i srednjim preduzećima. Napravićemo cenu usluge da odgovara vašem budžetu i poslovanju.

Promocija turisticke ponude

Šta dobijaš od mene?

Profesionalnu uslugu i uštedu vremena

Profesionalno, odgovorno i efikasno obavljam sve svoje poslovne obaveze. Prihvatam samo onoliko posla koliko mogu sam odraditi kvalitetno. Vi radite ono što najbolje znate, usmerite svoju energiju na obavljanje glavne delatnosti, a turizmoblog će za vas voditi vaš biznis online.

Smanjenje troškova i povećanje prodaje

Za sve svoje klijente obezneđujem licencirane fotografije, tako da će ovo biti još jedna stavka u budžetu koju nećete više plaćati. Za promociju usluga koristim isključivo proveren materijal. Turizmoblog će se potruditi da organski dođete do novih kupaca / klijenata.

Redovne objave i interakciju
Za svakog klijenta jednom nedeljno pravim raspored i uvek se dogovorenog rasporeda pridržavam. Kreiram najrazličitije sadržaje, u skladu sa Vašpm ciljnom grupom.
0
  0
  Tvoja korpa
  Tvoja korpa je prazna. Da li želiš da pogledaš nešto od proizvoda?Povratak na kupovinu