Vođenje društvenih mreža

Social Media Manager

Vođenje društvenih mreža je vremenom postala glavna usluga moje preduzetničke firme. Specijalizovan sam za vođenje profila malih i srednjih preduzeća – paketi namenjeni ovakvim biznisima, uz maksimalno korišćenje digitala.

Ne dozvoli da zaostaješ u digitalnom svetu

Društvenim mrežama želimo da,  na poseban i kreativan način, prvučemo novu, a u istom trenutku zadržimo i postojeću publiku za kupovinu našeg proizvoda ili usluge. Neka istraživanja kažu da se između 50% i 60% kupaca za kupovinu određenog proizvoda ili usluge odluči baš zbog reklame na društvenim mrežama. 

Ukoliko želite da izgradite brend na društvenim mrežama ili da proširite poslovanje, biće mi zadovoljstvo da vam u toj nameri i pomognem. Ne dozvoli da tvoj biznis zaostaje u digitalnom svetu, hajde da iskoristimo predonosti digitala na najbolji mogući način.

0 +
Zadovoljnih klijenata u oblasti marketinga
0 +
Godina iskustva kao social media manager
0 +
Krairanih objava godišnje

Zbog čega je turizmoblog pravi izbor?

 • 01

  Zato što imam višegodišnje iskustvo u saradnji sa turističkim agencijama, organizacijama i drugim subjektima u turizmu.

 • 02

  Više od dve godine održavam profile na društvenim mrežama, zbog čega sam naučio kako funkcioniše njihov algoritam. Sa druge strane, stalno pratim promene koje društvene mreže donose.

 • 03

  Poznajem alate neophodne za oglašavanje i sponzorisanje objava.

 • 04

  Svi paketi obuhvataju i dodatnu uslugu: dizajn plakata, flajera, vizit kartica i drugog potrebnog materijala.

 • 05

  Svi sadržaji su jedinstveni i prilagođeni vašim proizvodima. Dizajn objava/priča je napravljen samo za vaš biznis - ne koristim gotove templejte.

 • 06

  Poštovanje dogovora, plana i rasporeda objava, kao i zadatih rokova. Takođe, periodično održavamo konsultacije i analiziramo učinjene rezultate.

 • 07

  Vođenje društvenih mreža po pristupačnim cenama, prilagođene malim i srednjim preduzećima.

Šta podrazumeva ova usluga?

Digitalni marketing u turizmu danas obavezno obuhvata i društvene mreže! To je prilično kreativan, ali i zahtevan posao.

Za vas ću kreirati sadržaj koji će imati interakciju sa potrošačima, kreirati kampanje, dizajnirati objave… Zajedno ćemo definisati ciljeve, uspostaviti tehnike i metode za merenje uspešnosti ostvarenih ciljeva. Na ovaj način ćete vaše poslovanje podići na jedan viši, profesionalni nivo.

Krairanje sadržaja predstavlja samo osnovu, tu je potrebno ubaciti još dosta sadržaja o kojima vi ne morate brinuti.Ja ću za vas voditi biznis online, a na vama je da racionalnije iskoristite vreme za obavljanje svoje osnovne delatnosti. Vođenje društvenih mreža će postati moj posao! Da li ti je potrebno uređenje online izloga?

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Cenovnik

Cene iskazane u RSD (za domaće tržište) za mesečno održavanje društvenih mreža. Za inostrano tržište, molim Vas da mi se obratite putem mail adrese. Cenovnik je u primeni od 01.01.2023. Svi paketi uključuju fotografije za komercijalnu upotrebu.

 • ESSENTIAL 16.500 RSD

  1 objava nedeljno, do 6 priča nedeljno, kreiranje vizuala i objava za društvene mreže

 • START 23.500 RSD

  2 objave nedeljno, 6-9 priča nedeljno, konsultacije 2 puta mesečno, kreiranje vizuala i objava za društvene mreže​

 • BASIC 35.000 RSD

  3 objave nedeljno, 9-12 priča nedeljno, do 3 konsultacije mesečno, kreiranje vizuala i objava za društvene mreže, ADS manager​

 • GOLD 46.000 RSD

  4 objave nedeljno, 12-15 priča nedeljno, do 4 konsultacije mesečno, 1 reel mesečno, ADS manager​

 • PRO 62.000 RSD

  5 objava nedeljno, 15-18 priča nedeljno, do 5 konsultacija mesečno, 2 reel-a mesečno, ADS manager, odgovaranje na poruke​

 • EXPERT 90.000 RSD

  6 objava nedeljno, 18-23 priča nedeljno, do 6 konsultacija mesečno, 3 reel-a mesečno, ADS manager, odgovaranje na poruke​

Potrebna ti je pomoć?

FAQs

Ovde ćeš pronaći odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja:​

Održavanje i uređenje društvenih mreža je složen proces i zahteva dobro planiranje. U tome nam može pomoći kalendar objava, gde ćemo pažljiv isplanirati objave za tu nedelju. Kalendar objava se dostavlja jednom u nedelju dana ili jednom u dve nedelje (zavisno od paketa).

Od klijenata se očekuje da pošalju spisak usluga koje je potrebno promovisati. Nakon toga se sastavlja kalendar objava. Kalendar sadrži plan objava na feed-u za određeni period (vizual, tekst i vreme objave). Nakon dostavljenog kalendara se dogovoramo oko eventualnih izmena, sve dok u potpunisti klijenti ne budu zadovoljni. Nakon što sepostigne dogovor, kalendar stupa na snagu, sve dok se i poslednja objava ne ispuni.

Hoteli i restorani

Hoteli i restorani dostavljaju materijal u vidu fotografija, videa… koje ću ja dalje srediti i koristiti u promotivne svrhe. Za restorane i hotele sa teritorije Beograda je moguće obezbediti fotografa za pripremanje materijala za društvene mreže (ostale lokacije na upit). Profesionalni fotograf izlazi na teren (uz doplatu fotografu) i priprema fotografije neophodne za promociju. Fotograf će napraviti fotografije u skladu sa potrebama hotela/restorana.

Turističke agencije

Turističke agencije mogu same dostavljati fotografije ili koristiti moje fotografije za koje je obezbeđena licenca (osnovna ili pro) za korišćenje fotografija u komercijalne svrhe. Svakog meseca plaćam licencu koja mi omogućava da preuzete fotografije koristim u svim medijima. Licenca je na moje ime i nemam prava da je prenosim na druga lica, ali zbog potpisanog ugovora o poslovnoj saradnji imam prava da je koristim u promociji za svoje klijente. Nakon isteka ugovora, objavljene fotografije se ne mogu ponovo koristiti (repost-ovati).

Ovo je jako bitno, jer nećete snositi nikakve pravne posledice, a Vaši proizvodi će biti promovisani na najbolji mogući način. Koja licenca je obezbeđena (shutterstock, istock, freepik…), kao i količina dostupnih fotografija, zavisi od izabranog paketa.

ADS manager je alat koji se u digitalnom marketingu koristi za oglašavanje i kampanje.

Zajedno sa klijentima na početku meseca određujemo kakve kampanje je potrebno plasirati u toku tog meseca. Klijenti sami određuju koliki je njihov budžet. Budžet nije obuhvaćen cenom pretplate.

O ovome vi ne morate razmišljati.

Ukoliko preuzimam profil, koji je vodio neko drugi, pregledaću analitiku i na osnovu toga ću napraviti raspored objava. 

Ukoliko profil krećemo od nule, napravićemo više objava u različito vreme. Nakon toga je potrebno pratiti rezultate koje je svaka objava posebno ostvarila.

Takođe, pratimo i trendove menjanja algoritma društvenih mreža.  U svakom slučaju, ovo je posao koji će turizmoblog odraditi umesto klijenata.

Da, ukoliko se odlučite za GOLD, PRO i EXPERT paket. Od klijenta se očekuje da dostavi opise svih proizvoda koje nudi, kako bi na pravi način informisao potrošače. Na sve poruke se odgovara nekoliko puta u toku dana (u toku radnog vremena).

Individualni pristup svakom klijentu je moja osnovna karakteristika.

Da, moguće je dodati i druge sadržaje od gore napisanih. Svakom klijentu pristupam individualno i trudim se da zadovoljim sve potrebe koje imaju u marketingu. Moguće je napraviti korekciju paketa ili uz doplatu uvesti neke nove sadržaje poput blog postova, kreiranje reel-a, angažovanje profesionalnog fotografa da napravi fotografije neophodne za reklamu, pisanje oglasa za promociju u štampanim medijima, newsletter marketing… Hajde da iskoristimo potencijale digitala na najbolji mogući način!

Ukoliko niste sigurni koji je paket najpovoljniji za vaše poslovanje, popunite upitnik koji se nalazi ispod, a ja ću vam u najkraćem roku proslediti ponudu. Ukoliko vam je lakše, možemo zakazati i sastanak gde ću odgovoriti na sva vaša pitanja. Nakon razgovora (i nakon što sagledam sve asptekte poslovanja vaše firme), predložiću vam nekoliko paketa. Zajedno ćemo doći do paketa koji je najbolji za vaš biznis.

Da, konsultacije organizujemo nekoliko puta mesečno. Koliko god da je potrebno svakom klijentu da pružena usluga bude na visokom nivou.

0
  0
  Tvoja korpa
  Tvoja korpa je prazna. Da li želiš da pogledaš nešto od proizvoda?Povratak na kupovinu