Web design

Turizmoblog - digitalni marketing u turizmu

Izrada web prezentacija

Web dizajn je još jedna moja usluga. Web stranice su praktično još jedan must have u 2023. godini! Svako preduzeće koje nudi usluge, mora imati svoju web stranicu kako bi svoju turističku ponudu promovisali na najbolji mogući način.

Usluga je namenjena svim preduzećima turističke privrede – turističkim agencijama i organizacijama, restoranima i hotelima, vlasnicima privatnog smeštaja, udruženjima koja promovišu određene destinacije ili turizam u celini… Ukratko – svima koji žele svoju turističku ponudu da promovišu na pravi način.

Zbog čega je turizmoblog pravi izbor?

 • 01

  Pratim trendove, zbog čega ću za potrebe Vašeg biznisa napraviti moderan web sajt koji prati boje Vašeg brenda i celokupno poslovanje.

 • 02

  Višegodišnje iskustvo u oblasti turizma je još jedan plus, jer tačno znam kakvu web stranicu je potrebno napraviti za određene vrste turizma.​

 • 03

  Izdavanje fakture za svaki obavljeni posao. Plaćanje se vrši po obavljenom poslu.

 • 04

  Izdavanje fakture za svaki obavljeni posao. Plaćanje se vrši po obavljenom poslu.

 • 05

  Efikasno i povoljno! Cene prilagođene malim i srednjim preduzećima.

 • 06

  Za izradu sajtova koristim WordPress platformu koju Vaši zaposleni mogu lako savladati i kasnije mogu sami održavati Web stranicu.

 • 07

  Moguće je mesečno održavanje web stranice - dodavanje novih aranžmana (ponude), booking, odgovaranje na upite itd.

 • 08

  Web sajtovi zadovoljavaju osnovne SEO principe.

Web design - cena?

Nije lak posao formirati cenu za izradu web stranice, jer na istu utiče veliki broj faktora.

Broj kategorija i stranica, da li su tekstovi unapred spremljeni ili ih je potrebno dostaviti, da li je prethodno urađen brend board ili ga je potrebno uraditi (fontovi, boje itd), fotografije koje će se koristiti i ostali materijali, broj aranžmana koji je potrebno dodati na stranicu i još mnoge druge stvari utiču na formiranje cene.

Za više detalja o izradi web stranice me možete kontaktirati putem sledećeg formurala:

Potrebno Vam je još usluga za promociju turističke ponude? 

Nikola Stojković PR Turizmoblog je specijalizovan za pružanje usluga promocije turističke ponude svim preduzećima turističke privrede (agencijama, organizacijama, udruženjima, hotelima, restoranima, vlasnicima privatnog smeštaja itd).

0
  0
  Tvoja korpa
  Tvoja korpa je prazna. Da li želiš da pogledaš nešto od proizvoda?Povratak na kupovinu